Siirry suoraan sisältöön

Hemmotteluhieronta

Hemmottelupaketti kahdelle

Hemmottelupaketti kahdelle ja rentoudutte yhdessä

Kylpylästä etsitään usein rentoutusta ja nautinnollisia hetkiä joko yksin tai kaksin. Yksi parhaimmista rentouttavista hoidoista on suklaahieronta, jossa koko keho rentoutetaan suklaahierontavoiteella, joka on lämmintä. Öljy valutetaan vartalolle ja laajoilla hierontaliikkeillä saadaan sekä mieli että keho rauhoittumaan. Lihaksia käsitellään liukuvilla ja pehmeillä otteilla.

Hemmottelupaketti kahdelle on täydellisen viikonlopun tae. Se voi sisältää paljon romanttisia hetkiä, ja tällöin kaikki hoidot läpikäydään yhdessä. Rentouttavia hemmotteluja ovat erityisesti yrttiporekylvyt, mutta yhtä lailla myös kuumakivihieronta. Miellyttävien tuoksujen sekä rauhallisen musiikin myötäilemänä hyvin toimivaksi muodostettu hoitoympäristö irrottaa sinut täydellisesti arjesta ja sen harmaudesta. Tämä elämys on sopiva pariskunnille.

Tällaisia hoitoja on tarjolla ympäri maatamme. Me itse toimimme tällä hetkellä pienellä paikkakunnalla, joka on tunnettu kylpylästään. Ikaalinen on oivallinen paikka etsiä sinulle ja rakkaimmallesi parhaat hoidot toiveidesi mukaisesti.

Hemmotteluhieronta

Ota yhteyttä, etsimme sinulle parhaat kylpylät

Hemmotteluhieronta, energiahoidot tai rentoutuminen sinun ja kumppanisi toiveiden mukaisesti

Samalla lailla kuin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, myös Reiki energiahoito tehoa sekä mieleen että kehoon. Se on lempeä hoitomuoto ilman kipua. Hoito perustuu siihen, että energiaa on kaikkialla ja me tarvitsemme sitä mielen sekä kehon toimintoihin. Tästä ja kaikista muista palveluista saat kauttamme tarjouksen ja sen jälkeen voit itse päättää, mikä on sinulle sopiva kylpylä. Tarjouspyyntö ei maksa sinulle mitään eikä vielä tarjouskaan. Hyväksyt tarjouksen, jos se on sinulle kaikin puolin sopiva.

Hemmotteluhieronta  * Emme jaa tietojasi.

  Saat edulliset pakettitarjoukset sähköpostiisi

  Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa meihin yhteyttä. Kerro, millaisen kylpyläkokemuksen haluat ja me lähetämme tarjouspyynnön eteenpäin kaikille niille kylpylöille, jotka pystyvät vastaamaan tarjouspyyntöösi. Saat vastauksen tai vastauksia 48 tunnin kuluessa eikä tämä vielä sido sinua mihinkään. Voit hyväksyä tarjouksen, jolloin varaat tarjouksessa esitetyt palvelut suoraan kylpylästä. Varauskin on tehty sinulle helpoksi.

  Hemmotteluhieronta

  Helppo tapa saada tarjouksia

  Meille on tärkeintä se, että saat palvelua mahdollisimman nopeasti. Siksi me välitämme pyyntösi eteenpäin tekemällä esikarsintaa ja valitsemalla ne kylpylät, jossa haluamiasi hoitoja on tarjolla. Tämä nopeuttaa prosessia.

  Sinun ei tarvitse käydä läpi jokaisen kylpylän palveluita, se kuluttaa aikaa ja monesti into loppuu jo siihen. Meillä on kokemusta tästä toimivasta prosessista.

  Kun me luotamme palveluntarjoajiin, niin sinäkin voit tehdä sen. Eli kun saat tarjouksen, voit olla varma, että se on juuri sellainen kuin olet halunnutkin. Kylpylät tekevät yleensä pakettitarjouksen sen pohjalta, oletko pyytänyt tarjousta viikonlopuksi vai viikoksi. Siihen sisältyvät myös yöpyminen sekä aamiaiset sekä toiveittesi mukaan joko päivällinen tai illallinen.

  Hemmottelupaketti kahdelle tarkoittaa aina sitä, että menette hoitoihin yhdessä, joten olette hoidoissa samaan aikaan. Se on kätevää, koska kumpikaan ei jää yksin.

  Hemmotteluhieronta
  Hemmotteluhieronta
  Hemmotteluhieronta

  Asiakkaiden palautteet

  Olemme saaneet asiakkaidemme kokemuksia hemmotteluhieronnasta

  Sisareni kanssa päätimme tehdä jonakin viikonloppuna jotakin vähän erilaista, joten tämän sivuston kautta saimme mahdollisuuden saada kylpylästä mukavan hemmotteluviikonlopun. Tarjouksia tulikin useampi ja ne olivat kaikki todella hyviä. Valitsimme niistä yhden ja tarjottu palvelu oli juuri sitä, mitä meille luvattiin.
  Anniina
  Hemmotteluviikonloppu
  Emme enää muista, mistä idea lähti liikkeelle, mutta kun ensimmäinen tarjous tuli seuraavana päivänä emme voineet muuta kuin ihmetellä asioiden nopeaa etenemistä. Saimme niin hyviä pakettitarjouksia, että oli jopa vaikea päättää, minkä otamme. Valintamme onnistui täydellisesti ja kävimme hemmotteluhieronnoissa yhdessä, mikä oli upea kokemus.
  Markku ja Mari
  Hemmotteluhieronta kahdelle
  Olin aivan loppu pitkän työrupeaman jälkeen ja minusta tuntui, etten mitenkään saa levättyä riittävästi. Päätin lähteä kylpylään, kun tarjous oli erinomainen. Sain energiahoitoja, joten sen viikonlopun jälkeen huomasin, että olin vihdoin saanut ladattua akkujani ja työt sujuivat jälleen paremmin.
  Tarjaleena
  Energiahoidot

  Hemmottelupaketti kahdelle on irtiotto arjesta

  Etsitkö arjen harmauteen vaihtelua?

  Monet Suomen kylpylät tarjoavat tarpeellista vaihtelua ankeaan ja monesti liian kiireiseen arkeen. Hoidossa on aikaa rentoutua eikä tarvitse miettiä arjen kiireitä tai haasteita. Saamasi tarjoukset ovat houkuttavia.

  Sinun pitää vain itse päättää, millaisessa ympäristössä haluat aikaasi viettää. Onko kaupunki parempi kuin luonnon rauha? Voit mainita sen jo oheisella lomakkeella, niin etsimme sinulle sopivan kylpylän.

  Usein kylpylässä käynti on jo hemmottelua, mutta hemmotteluhieronta on sitä parhaimmillaan. Voit rentoutua kaikessa rauhassa ja annat ajatusten levätä sekä tunnet hoidon vaikutuksen siinä, että olosi tuntuu kevyeltä ja levänneeltä. Tee aikataulustasi kylpylässä juuri sellainen, että sinulla ei ole kiirettä mihinkään. Voit nauttia täysin sekä ympäristöstä sekä tarjotuista hoidoista. Pyydä tarjous jo tänään!

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen