Siirry suoraan sisältöön

Hierontojen hinnat

Hierontojen hinnat vaihtelevat jonkin verran riippuen mistä hieronnasta on kysymys ja myöskin kylpylän mukaan. Erot eivät ole kovin suuria, joten mieltymyksesi ratkaisee oikean paikan.

Ota yhteyttä kylpylöihin meidän kauttamme

Saat parhaat kylpylätarjoukset suoraan sähköpostiisi nopeasti

Hieronnan hinta on merkityksellinen silloin, jos viihdyt kylpylässä viikon ja aiot nauttia useammasta hieronnasta tai hoidosta. Suomen kylpylät, joita on suhteellisen paljon, ovat tasoltaan ja tarjonnaltaan erilaisia. Jokaisella niistä on oma painotuksensa ja myös hinnoittelu sen mukaisesti.

Hieronta tarjous tulee kuitenkin suoraan kylpylästä ja siihen on sisällytetty kylpylässä asumisen lisäksi ateriat ja muut mahdolliset hoidot. Edullinen hieronta ei tarkoita sitä, että palvelu on huonoa vaan sitä, että kylpylä on kyennyt hinnoittelemaan toimenpiteet asiakaskohtaisesti. Myös kylpylöiden puitteet vaihtelevat huomattavasti. Jos toimitilat ovat hiukan vaatimattomammat, se kompensoituu myös hinnoissa. Parasta on kuitenkin se, että jokaiselle sopiva hintaluokka löytyy varmasti ja saat mieleisesi tarjouksen.

Kun pyydät tarjouspyynnön kauttamme, saat vertailukelpoiset tarjoukset nopeasti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee täyttää vain oheinen lomake, me hoidamme kaiken muun. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja niistä voit valita itsellesi kaikkein sopivimman. Parasta tässä on se, että sinulle ei tule kustannuksia. Palvelumme on ilmainen ja itse päätät, hyväksytkö saamistasi tarjouksista yhden tai et yhtään.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Asiakkaamme kertovat kokemuksia edullisesta hieronnasta

  En ollut reissannut aikoihin, joten rahaa oli säästynyt ja päätin viettää viikon kylpyläloman hierontoineen. Klassinen hieronta kiinnosti. Sain useamman hyvän tarjouksen ja valitsin yhden, joka olikin juuri sellainen, mistä olin haaveillut.
  Elina
  Klassinen hieronta
  Liikumme paljon, vaikka ikääkin jo on. Se tarkoittaa, että jumia lihaksissa on siellä täällä. Päätimme pitää huoltotauon ja lähteä kylpylään rentoutumaan kunnolla. Hieronnat ja vedessä uiskentelu tekivät hyvää. Kiitos tälle sivustolle!
  Erkki ja Rauno
  Urheiluhieronta
  Tämä mummeli tarvitsi vähän piristystä ja tyttäreni löysi tämän sivuston kautta minulle sopivan kylpylän. Mummo vietiin sinne ja sain aivan ihania hoitoja mukavan edullisesti.
  Maire
  Erilailaisia hierontoja

  Haaveiletko edullisesta kylpylälomasta?

  Nopeat vastaukset sekä edulliset tarjoukset

  Hierontojen hinnat
  Hierontojen hinnat
  Hierontojen hinnat

  Tarjouspyyntö meidän kauttamme

  Saat kilpailukykyiset hinnat

  Olemme saaneet paljon asiakkailtamme positiivisia kokemuksia edullisesta hieronnasta. Tarjouspyyntö on ollut helppo lähettää kauttamme ja tarjoukset ovat tulleet nopeasti, 48 tunnin sisällä sähköpostiin. Niistä on ollut kätevää tehdä vertailuja ja valita sopiva kylpylä joko sijainnin tai hintatason mukaan. Palvelumme on suosittu ja sitä käytetään huomattavan paljon. Jotkut asiakkaistamme käyttävät sitä kerta toisensa jälkeen, koska se on kaikkein yksinkertaisin tapa etsiä vertailukelpoiset tarjoukset tuhlaamatta aikaa yhtään enempää kuin lomakkeen täytön verran.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen