Kylpylä Merenneito

Suomen kylpylät Kylpylä Merenneito

Kylpylä Merenneito

Porissa, Yyteri kylpylä Merenneito, on yksi viihtyisimmistä ja monipuolisimmista kylpylöistä Suomessa. Kylpylässä ja sen ympäristössä on tarjontaa niin paljon, että pelkkä ajatuskin hengästyttää. Merenneito palvelee läpi vuoden jokaisena päivänä ja sen mahtavista ikkunoista avautuu täydellinen näköala Yyterin upeille hiekkadyyneille. Kesällä on käytössä myös terassialue aurinkotuoleilla.

Porin Yyteri kylpylä on luonnonmukainen yhdistelmä kylpylää sekä ikkunoista avautuvaa merimaisemaa. Ulkoallas tarjoaa lämpimän veden läpi vuoden ja perheen pienemmille on oma kahluuallas. Mikäli majoitut hotellissa, kylpylän käyttö sisältyy aina hintaan. Huoneita löytyy eri tasoisia ja hyvinvointikeskus Lumo palvelee rentouttavilla ja virkistävillä hoidoilla. Altailla on myös tarjolla ohjattua allasjumppaa.

Pori on pienehkö, mutta viihtyisä kaupunki, jolla on muutakin tarjontaa kuin pelkästään Yyteri. Kirjurinluoto on tuttu jazzeista, Kaljaasi Ihanalla voi kokea purjelaivan tunnelman sekä teatteri tuo silmiesi eteen näyttäviä esityksiä.

Tutustu tarkemmin

Kylpylä Merenneito tarjoaa vesiliikunnan energiaa

Vesiliikuntaa ryhmissä

Yyteri Spa hotelli tarjoaa mukavaa vesiliikuntaa pitkin viikkoa. Lomalla kannattaakin ottaa ilo irti vesiliikunnan parissa, jos sitä ei ole tarjolla omalla paikkakunnalla. Tarjolla on combat, jossa haastat itsesi todella korkeaan sykkeeseen sekä annat tehokasta liikuntaa lihaksillesi. Beat on mukavaa musiikkiliikuntaa, jos sinulla on rytmitajua sekä kohtuullinen koordinaatio. Circuit vie mennessään koko vartalon. Energiaa päivään on aamun herättelyä sekä vesijumppa on mukavan musiikin tahtiin tehtävää liikuntaa. Allasosastolla on 17 -metrinen kuntoallas, puuha-allas, poreallas sekä vesiliukumäki. Saunoja on tarjolla suomalainen sekä turkkilainen.

Kysy lisää
Suomen kylpylät Kylpylä hotelli myös luontoelämyksiin

Kylpylä hotelli myös luontoelämyksiin

Merenneito houkuttaa myös erilaisiin harrastuksiin ja niitä riittää kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä paljonkin. Golfkenttä, jonka upeat viheriöt kutsuvat puttaamaan kierroksen toisensa jälkeen. Trampolin Park sopii pienemmille sekä isommille. Surffaajat ja SUPpailijat pääsevat merelle Surfkeskuksesta, joka on hotellin tontilla. Tarjolla on myös kursseja sekä välinevuokrausta. Huikee on mainio paikka seikkailla eikä ratsastustakaan ole unohdettu.

Kysy lisää

Pura energiasi tai virkisty rentoutuen

Kuten jo äskeisestä huomasit, koko perheelle riittää tekemistä useammaksi päiväksi eikä kenenkään tarvitse nyhjätä hotellihuoneessa ihmetellen, mitä seuraavaksi tekisi vai tylsistyisikö pelkästään sängyllä makoillen. Täällä voi rentoutua tai purkaa energiaa.

Runsaan vesiliikunta tarjonnan lisäksi on Yyteriwellness, jossa voit hankkia itsellesi harjoitus- tai ravinto-ohjelman. Voit käynnistää oman hyvinvointiprojektisi sekä sopia erikseen vaikkapa yksilöohjauksesta.

Yyterissä on tarjolla myös paljon erilaisia tapahtumia vuoden mittaan. Niitä tutkimalla, voit löytää itsellesi ja ystävällesi hyvän syyn lähteä rentoutumaan virkistyshotelliin. Tarjolla voi olla esimerkiksi Miniretriitti tai Joogapäivä. Näiden lisäksi voi olla kuutamouintia ja monenlaisia musiikillisia nautintoja. Musiikkia on tarjolla yleensä viikonloppuisin. Ja mikä mukavinta, liput näihin voi ostaa jo etukäteen.

Porin Yyteri kylpylä tarjoaa paljon mahdollisuuksia upeiden näköalojen lisäksi. Ravintoloita on kaikkiaan neljä, joista Rantaravintola Helmi on vain avoinna kesällä ja muut tarjoavat palveluja läpi vuoden.

Yyteri kylpylä kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Meillä on erilaiset harrastukset ja huomasimme, että Yyterissä voimme yhdistää omat nautintomme. Timon pelatessa golfia Henna kävi hoidoissa sekä opetteli SUP -lautailua. Iltapäivällä välipalan jälkeen siirryimme rentoutumaan altaille ja nauttimaan toistemme seurasta. Illalla oli vuorossa illallinen viineineen. Tällainen ratkaisu toimi ainakin meidän parisuhteessa emmekä muista, milloin olisi ollut näin hauskaa.

Henna ja Timo

Golfia ja hoitoja

Vanhempieni hääpäivä tuli ja meni eivätkä he halunneet sitä juhlia. Päätimme kuitenkin siskojen kanssa, että hankimme heille lahjakortin Yyteriin ja saavat siellä nauttia vesijumpista sekä hoidoista. Vein heidät sinne autolla ja kaikki järjestelyt olivat toimineet todella hyvin. Kotiin palasinkin hyvin rentoutunut pariskunta suunnitellen uutta retkeä Merenneitoon.

Markku

Vesijumpat ja hoidot

Lasten kanssa on välillä haasteellista reissata, joten päätimme upottaa lomabudjettimme Yyteriin. Asuimme mukavasti hotellissa koko viikon ja meillä riittikin tekemistä enemmän kuin olimme osanneet ajatella. Seikkailupuisto Huikee oli nimensä veroinen ja siellä kului todella hyvin aikaa. Lisäksi opettelimme kaikki SUPpailua, josta tulikin meille uusi harrastus.

Milla ja Tino

Kylpylää ja seikkailua

Porin Yyteri kylpylä ammattitaidolla

Yyterin tarjonta on monipuolista

Porin Yyterissä on tarjontaa huomattavan paljon ja kylpylätoimintaan on yhdistetty upeasti ulkoaktiviteetit. Suomen kylpylät tarjoavat erilaisia paketteja ja palveluista on hyvä rakennella itselleen paketti myös Porissa.

Ratsastus on mukava lisä, jos satut olemaan hevosten ystävä. Tämä toiminta ei ole hotellin tarjonnassa, mutta Yyterin Ratsastuskeskus sijaitsee todella lähellä hotellia.

Kylpylä Merenneito on aktiivisen lomailijan viihtyisä paikka. Hoitoja on tarjolla kasvohoidoista jalkahoitoihin sekä hierontaa ja ehostusta. Lisäksi voit valita erilaisia paketteja, joista saat itsellesi kaikkein sopivimmat hoidot. Vartalon kuorinta sekä aromaterapeuttinen hieronta yhdistettynä lasilliseen kuohuvaa takaavat täydellisen viihtyvyyden ja saat olosi tuntumaan rentoutuneelta. Porin Yyteri odottaakin sinua ja ystävääsi viihtyisälle lomalle.

Ota meihin yhteyttä