Porvoo Spa

Suomen kylpylät Hotel Haikko Manor & Spa on perheyritys

Hotel Haikko Manor & Spa on perheyritys

Hotel Haikko Porvoo on ainakin nimenä monelle meistä tuttu. Se toimii edelleen perheyrityksenä, joka tarjoilee hemmottelua sekä kylpyläelämyksiä. Kartanon päärakennus on upea ja se antaa myös hyvät puitteet kokouksille sekä unelmien juhlille. Niitä voivat olla häät tai syntymäpäivät. Tunnelma huokuu tsaarin aikaa sekä antiikkia.

Hotel Haikko Manor & Spa on kokousten ja juhlien ohella opittu tuntemaan myös kylpylänä, joka tarjoaakin upeat puitteet rentoutumiseen sekä hoitoihin. Kartanossa on kaksi suurempaa ravintolasalia sekä pienempiä, mutta erittäin viehättäviä kabinetteja. Haikon kartano on meren äärellä, joten ympäristöön kuuluvat myös kauniin puutarhan lisäksi rantasaunat. Saunojen yhteydessä ovat tietenkin takkatuvat.

Porvoo on sijainniltaan hyvä kohde. Helsingistä on vain 30 minuutin ajomatka sekä vanhasta kaupungista pääsee 10 minuutissa perille. Myös m/s J.L Runeberg tekee matkoja Helsingistä Haikkoon.

Tutustu tarkemmin

Nautinnollinen kylpyläloma idyllissä

Porvoo Spa ja ylellinen sviitti

Haikon kartano sviitti on käytössäsi silloin, jos haluat täydellisen viikonloppuloman tai pidemmänkin upeissa kartanoimaisemissa. Sviitti on tarkoitettu kahdelle ja ikkunoista avautuvat upeat näkymät joko kartanon puistoon tai merelle. Sviitti on kaksi osainen eli siinä on sekä olo- että makuuhuone. Muutamassa on myös oma parveke. Kesällä tukalaa oloa helpottaa myös huonekohtainen jäähdytys. Sviittejä kartanossa on yhteensä neljä. Lisäksi sviittejä, samoin kuin muitakin huoneita löytyy kylpylähotellista. Joten Haikon kartanossa nauttii sekä oleskelusta että kylpylän palveluista.

Kysy lisää
Suomen kylpylät Kylpyläloma upeassa Haikossa

Kylpyläloma upeassa Haikossa

Haikosta voit viettää kylpyläloman tai nauttia Day Spa:sta. Jos valitset vaihtoehdoksi päiväkäynnin, voit rentoutua ihanan lämpimissä poreissa tai mukavan lempeissä löylyissä. Tähän käyntiin voit yhdistää haluamiasi hoitoja, kenties kuntosalin ja ehdottomasti ruokailun. Kylpylässä voit viettää aikaa puolitoista tuntia. Huomioitava on kuitenkin se, että kesäaikana kylpylää voivat käyttää vain hotellivieraat.

Kysy lisää

Haikon kylpyläloma

Pieni kylpyläloma on upea nautinto näissä kartanohotellin tarjoamissa puitteissa. Yöpymisen voit valita sen mukaan, haluatko nauttia kartano- vai kylpylähotellista. Tähän sisältyy kylpyläkäynnin lisäksi pääsy kuntosalille sekä ilmainen paikoitus.

Kuntosalilla on tarjolla myös personal trainer -palvelut, joten monipuolisia palveluja onkin tarjolla monen ikäisille, kokoisille sekä tasoisille ihmisille. Tätä palvelua kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Arkena on mahdollista saada edullisemmat hoitohinnat. Hoitola on nimeltään Relax Center. Hoitoina on tarjolla hierontaa, kasvohoitoja, suihkurusketusta, erilaisia vartalohoitoja sekä ripsi- ja kulmahoitoja unohtamatta parihoitoja tai erillisiä miesten hoitoja. Esimerkiksi hemmotteluhoito, joka on tarkoitettu kasvoille ja vartalolle kestää 90 minuuttia. Hieronta on kevyt ja kokonaisuutena se hemmottelee sinua täydellisesti.

Hotel Haikko Manor & Spa on toiminut jo pitkään ja nykyinen kartanon päärakennus on vuodelta 1913. Se avattiin vuonna 1966 ja silloin se oli Suomen ensimmäinen Kartanohotelli.

Haikon Kartano kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Meidät vihittiin aikanaan Porvoossa ja juhlat olivat Haikon Kartanossa. Häät onnistuivat hyvin ja päätimme, että käymme muistelemassa menneitä 10 vuoden välein. Ensimmäinen kerta ei sitten toteutunutkaan suunnitelmien mukaan, mutta 20 -vuotishääpäiväämme sen sijaan juhlistimme Kartanossa. Kävimme molemmat hoidoista, asuimme viikonlopun upeassa sviitissä ja nautimme kartanon erinomaisesta ruoasta ja palveluista.

Miia ja Kari

Hoidot kahdelle

Olin todella yllättynyt, kun lapset antoivat minulle äitienpäivälahjaksi viikonlopun Haikon kylpylään. Sain myös ottaa sisareni sinne mukaan ja niinhän mummot lähtivät ihmettelemään Haikon tunnelmaa. Saimme todella lämpimän vastaanoton ja me asuimme kartanossa. Meille neuvottiin kaikki selkeästi ja tämä oli niin upea viikonloppu, että olemme toistaneet sen jo kolmesti sen jälkeenkin.

Maire

Äitienpäivälahja

Päätimme viettää viikon loman Porvoossa ja paikaksi jostain syystä valikoitui Haikon kylpylähotelli. Meillä oli huone kartanon puolelta ja se osoittautui upeaksi valinnaksi. Kävimme hoidoissa, mutta sen lisäksi tutustuimme Porvoon vanhaan kaupunkiin sekä kaikkiin mahdollisiin nähtävyyksiin. Viikko sujahti todella nopeasti ja meille jäi sellainen fiilis, että palaamme sinne vielä uudelleen.

Terhi ja Sini

Terhi ja Sini

Hotel Haikko Manor & Spa leppoisilla hoidoilla

Hierontaa sekä parien ja miesten hoidot

Hoitoja on siis tarjolla melkoinen kattaus ja kaiken lisäksi tarjolla on huippukylmä hoito -120 asteessa. Hierontaa on tarjolla aromahieronnoista kuumakivi hierontoihin sekä perinteistä klassista hierontaa. Suomen kylpylät osaavat rentouttavat hieronnat.

Miehille on tarjolla omat hoidot kasvoille sekä rentouttava pedikyyri. Parihoitoina kahdelle voi saada klassista hierontaa, rentouttavaa päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. Ihoa hemmotellaan sekä hoidetaan myös Lux -kylvyllä.

Porvoo Spa on nähtävyys jo sinällään, mutta jos on auto käytettävissä, on hyvä samalla tutustua Porvoon muihin nähtävyyksiin. Esimerkiksi Jokikatu ja Välikatu ovat kiinnostavia kohteita ja kesäisin siellä on paljon vilskettä sekä myytävää. Jokirannan maisemat kuuluvat Vanhan Porvoon tarjontaan. Porvoon tuomiokirkko on rakennettu 1400-luvulla. Jos taas karkkihammasta kolottaa, on hyvä piipahtaa Brunbergin makeistehtaalla. Näiden lisäksi on monta muuta kohdetta.

Ota meihin yhteyttä