Siirry suoraan sisältöön

Löydä Suomen parhaimmat kylpylät

Tutustu tarkemmin kylpylöiden tarjoamiin palveluihin

Wellness palvelut

Vesihoidot

Yksi tärkeimmistä kylpylöiden palveluista on ehdottomasti vesihoidot. Sinne mennään, kun halutaan nauttia lämpimistä vesistä, poreista ja rennosta ilmapiiristä. Sivustomme kautta löydät parhaimmat kylpylät, joilla ovat palvelut liittyen vesihoitoihin. Kauttamme löytyvät yritykset ovat ehdottomasti Suomen parhaimmistoa.

Wellness palvelut

Hemmotteluhieronta

Hemmotteluhieronnat kahdelle

Hemmotteluhieronta sopii hyvin pariskunnille ja ystävyksille, jotka haluavat mennä yhdessä myös hoitoihin. Hierontoja on saatavilla erilaisia ja niiden painotus on ehdottomasti rentoutumisessa.

Wellness palvelut

Kasvojenhoito

Monissa kylpylöissä tarjotaan myös kosmetologin palveluja. Kasvojenhoito kuten esimerkiksi syväpuhdistus, kasvonaamiot ja meikkaus ovat juuri sitä, mitä nainen toivookin. Illalliselle on nautinto mennä, kun kasvot on hoidettu ja meikki on valloittavan kaunis. Tämä on ehdottomasti tarjonnan huipennus.

Ota meihin yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja saat vastauksen nopeasti

Wellness palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Tutustu, millaisia asiakaspalautteita olemme saaneet

  Kiitämme asiakkaitamme, jotka ovat antaneet meille palautetta

  Olemme sisarukset ja asuneet eri maissa jo useita vuosia. Näemme harvakseltaan ja elämänmeno on kovin kiireistä. Päätimme tulla Suomeen ja tehdä yhdessä jotain kivaa. Ensimmäisenä tuli mieleemme lähteä johonkin kylpylään. Täältä saimmekin loistavan tarjouksen, jota ei voinut jättää huomioitta. Ihanista vesihieronnoista tuli totta ja nautimme täysillä.
  Riikka ja Kati
  Vesihoidot
  Ruuhkavuodet ovat takanapäin ja olemme jotenkin vieraantuneet toisistamme, koska yhteistä aikaa ei juurikaan ole ollut. Päätimme kokeilla, miten täältä löytää, jotakin mukavaa yhteistä tekemistä. Saimme todella mahtavan tarjouksen ja vietimme aivan upean pidennetyn viikonlopun kylpylässä tutustuen toisiimme uudelleen. Hemmotteluhoidot kahdelle oli hyvä vaihtoehto, ja vietimme koko pitkän viikonlopun vihdoinkin yhdessä.
  Anne ja Ari
  Hemmotteluhoidot kahdelle
  Olen käynyt monesti kylpylöissä, mutta en ole koskaan aiemmin käyttänyt kosmetologin palveluja. Tutustuin niihin tämän sivuston kautta ja pyysin myös tarjouksen. Päädyin kylpylään, missä en koskaan aiemmin ollut käynyt, mutta olin valintaani todella tyytyväinen. Kasvohoito oli hyvä vaihtoehto ja jää todella jatkossakin suosikikseni.
  Marika
  Kasvohoidot ja meikki

  Tarjoamme sinulle Suomen parhaimpia kylpylöitä

  Suomen parhaimmat kylpylät

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen