blogi

Mikä on Suomen hienoin kylpylä
by Maria/ on 20 Sep 2022

Mikä on Suomen hienoin kylpylä

Kun kirjoittaa, että mikä on Suomen hienoin kylpylä, tietään tökkäisevänsä ikään kuin muurahaispesään. Hienoin kylpylä on aina makukysymys eikä kallein hinnoiltaan välttämättä tarkoita sitä, että se olisi hienoin. Hyvin monet seikat vaikuttavat siihen, mikä tekee kylpylästä ’hienon’. Niihin tietysti liittyy puitteet, mutta myös hoidoilla ja oheistoiminnoilla on huomattavan paljon merkitystä. Hieno kylpylä voi olla kaupungissa, mutta se voi löytyä jostakin rauhallisemmasta paikasta. Suurin vai Suomen hienoin kylpylä Jotkut suomalaiset kylpylät ovat kooltaan melko massiivisia ja niissä on paljon toimintaa.

Flamingo elokuvateatteri nautiskellen vai ihmetellen
by Maria/ on 27 Jul 2022

Flamingo elokuvateatteri nautiskellen vai ihmetellen

Flamingo elokuvateatteri on varmasti yksi Suomen moderneimmista. Kuuden salin teatterissa neljässä niistä voi katsella 3D elokuvia, joten tämän teatterin puitteissa hellitään teatterissa kävijöitä toden teolla. Upeat tilat otettiin käyttöön vuonna 2008, joten siitäkin on hurahtanut aikaa reilu 10 vuotta. Jos puitteet ovat hyvät, niin sitä on myöskin elokuvatarjonta. Menetkö sinä elokuviin nautiskellen vai ihmetellen kaikkea ympärillä olevaa? Alkaako sinua koskaan häiritsemään esimerkiksi hajuveden tuoksu, paperin rapina tai edessä istuvan päälaki?

Hemmotteluloma Suomessa, pientä luksusta arkeen
by Maria/ on 08 Jul 2022

Hemmotteluloma Suomessa, pientä luksusta arkeen

Yksi suosittu puheenaihe on hemmotteluloma Suomessa. Niihin usein kuuluu kauneushoitoja, erilaisia hierontoja tai rentouttavia vesihoitoja. Osalle se voi tarkoittaa jopa vesipuistoa tai olla ihan vain rento hotelliyö. Kukapa ei nauttisi nukkua pitkään hotellin pehmeissä lakanoissa ja syödä valmista aamupalaa? Kylpylöiden suhteen Suomessa on runsas tarjonta. Suurin osa soveltuu lapsiperheille, mutta tarjonnasta löytyy myös K18 -kylpylöitä aikuisempaan menoon. Paikan voi valita sen mukaan, millaisia hoitoja tai ympäristöä kaipaa lomansa tueksi. Usein hemmotteluloma Suomessa tarkoittaa kylpylänautintoa Kylpylät ovat loistavia paikkoja arjen keskellä rentoutumiseen tai lomapuuhaksi.

Millainen on Suomen paras kylpylä aikuisille
by Maria/ on 19 May 2022

Millainen on Suomen paras kylpylä aikuisille

Se, mikä on Suomen paras kylpylä aikuisille, kiinnostaa varmasti monia aikuisten kesken tai yksin kylpylälomalle lähtijöitä. Suomessa on hyvin erilaisia kylpylöitä, joista osa sopii selkeästi paremmin aikuisille ja toiset taas etenkin perheille, joissa on pieniä lapsia. Aikuisten makuun sopivat kylpylät voivat sisältää lähinnä aikuisille tarkoitettuja altaita, hemmotteluhoitoja ja elämyksiä. Niiden tarjonta voi vaihdella paljon kylpylän mukaan. Suomen paras kylpylä aikuisille ikimuistoisin elämyksin Rantasalmen Porosalmella sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän sopii aikuiseen makuun ja on varmasti Suomen erikoisimpia kylpylöitä.

Moni kylpylä tarjoaa kuutamouinteja
by Maria/ on 13 Apr 2022

Moni kylpylä tarjoaa kuutamouinteja

Eikö olisikin upea elämys nauttia kylpyläpalveluista kauniissa ja rauhoittavassa kuunvalossa? Moni kylpylä tarjoaa kuutamouinteja, jotka ovat aivan uusi elämys normaaliin kylpyläkokemukseen verrattuna. Kuutamouinnit sopivat etenkin aikuiseen makuun ja tarjoavat hyvin ainutlaatuisen sekä ikimuistoisen elämyksen. Yöllisiä uintikokemuksia ei ole tarjolla jokaisessa kylpylässä, joten kylpylöiden tarjontoja kannattaa vertailla. Esimerkiksi Turusta löytyy kylpylä, joka tarjoaa romanttisen kuutamouintielämyksen kävijöilleen. Mikä kylpylä tarjoaa kuutamouinteja Uintielämyksiä kuun valossa tarjoavia kylpylöitä kannattaa vertailla, sillä kylpylöiden kuutamokokemukset kuten myös muut palvelut ja hinnat vaihtelevat kylpylän mukaan.

Yyteri tekemistä täynnä
by Maria/ on 15 Feb 2022

Yyteri tekemistä täynnä

Kun mietit Yyteri tekemistä, on meillä antaa sinulle monta arvokasta vinkkiä. Yyteri on kaunis paikka, joka tarjoaa lukuisia erilaisia aktiviteetteja ja mahdollisuuksia loman viettoon. Siellä viihtyy urheilusta pitävä sekä innokas luontomatkailija. Yyterissä on upea hiekkaranta, joka muistuttaa etelän lämpöisiä hiekkarantoja dyyneineen. Sieltä löytyy myös useita vaellusreittejä kauniissa maisemissa, mutta myöskään urheilu- ja seikkailumahdollisuuksia ei sieltä puutu. Yyteri tekemistä ja elämyksiä Mikäli kaipaat lomallesi hieman haastetta ja jännitystä, on Yyteri siihen loistava paikka.

Paras kylpylä Suomessa monista vaihtoehdoista
by Maria/ on 11 Jan 2022

Paras kylpylä Suomessa monista vaihtoehdoista

Moni kylpylää etsivä haluaa tietenkin tietää sen, mikä on paras kylpylä Suomessa. Siihen ei välttämättä ole vain yhtä oikeaa vastausta, sillä eri kylpylät ovat erilaisia ja tarjoavat hyvin erilaisia palveluita. Jokaisella on myös oma makunsa, joka vaikuttaa kylpylän valintaan. Suomen parhaimmat kylpylät tarjoavat kuitenkin lähes jokaiselle jotain. Tarjolla on monia erilaisia altaita ja saunoja, aktiviteetteja, hemmotteluhoitoja sekä upeita puitteita. Mikä on paras kylpylä Suomessa? Suomessa on lukuisia laadukkaita kylpylöitä. Niistä monen suosikkeihin kuuluu esimerkiksi Holiday Club Saimaa.

Flamingo Prison Island laittaa taidot koetukselle
by Maria/ on 16 Nov 2021

Flamingo Prison Island laittaa taidot koetukselle

Haluatko jännitystä sekä seikkailua vankilaympäristössä? Jos vastauksesi on kyllä, on Flamingo Prison Island oikea vaihtoehto hauskanpitoon, jossa tarvitaan hiukan nokkeluutta ja ketteryyttä. Haasteet on tehty sellaiseksi, että niistä selviää hyvin tiiminä. Siihen pätee vanha tuttu lausahdus ”yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”. Tämä hauskuus löytyy Vantaalta, Viihdekeskus Flamingosta. Tarjolla on 18 erilaista selliä, joissa on haastavia ja vielä haastavampia tehtäviä. Tiimit koostuvat 2-4 henkilöstä. Flamingo Prison Island erilaisille ryhmille Flamingo Prison Islandiin voi mennä mitä erilaisimmilla kokoonpanoilla.

Hemmotteluloma kahdelle kylpylässä
by Maria/ on 08 Oct 2021

Hemmotteluloma kahdelle kylpylässä

Mikä onkaan parempi kuin valita hemmotteluloma kahdelle ja ottaa irtiotto arjesta. Viettää romanttinen viikonloppu kylpylän lämmössä ja mukavien hoitojen parissa. Viikonloppuun voi valita vesihierontaa, poreita ja miksei ihan tavallistakin hierontaa. Tämän kaiken lisäksi viettää kiireetöntä aikaa, nauttia hyvästä ruoasta sekä mahdollisesti jopa elävästä musiikista. Monien kylpylöiden lähellä tai ympäristössä on myös luonnonkauniit maisemat sekä mahdollisuus käydä suorittamassa ulkoaktiviteetteja. Parasta on, kun pariskuntana on mahdollisuus valita hoidot yhtä aikaa. Millainen on hemmotteluloma kahdelle?

Millaista on kuumakivihieronta
by Maria/ on 20 Sep 2021

Millaista on kuumakivihieronta

Millaista on kuumakivihieronta? Se on miellyttävä vaihtoehto tavalliselle hieronnalle. Se on periaatteessa aivan tavallista hierontaa, mutta tekniikka on intialainen. Se myös auttaa ehkäisemään erilaisia vaivoja. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon muokkaamia kiviä ja ne ovat lämmitettyjä. Kivet ovat eri kokoisia, niitä käytetään eri tekniikoilla sekä tietenkin eri lihaksiin. Samaan aikaan kiviä käytetään yleensä kahta eli kummassakin kädessä on yksi. Toisinaan voi käytössä olla pelkästään yksikin kivi. Millaista on kuumakivihieronta käytännössä? Kuumakivihieronta rentouttaa ja lämpimät kivet tuntuvat mukavalta, kun ne liukuvat iholla todella pehmeästi.

Parhaat kylpylät Suomessa – monenlaista tarjolla
by Maria/ on 14 Sep 2021

Parhaat kylpylät Suomessa – monenlaista tarjolla

Suomessa on runsaasti hyviä kylpylöitä, joissa viihtyvät lapset sekä aikuiset. Parhaat kylpylät Suomessa tarjoavat kävijöille monenlaisia elämyksiä aina kylmävesialtaista erilaisiin liukumäkiin. Kylpylässä täytyy kuitenkin voida myös rentoutua. Sen vuoksi kylpylöistä löytyykin aina porealtaita sekä muita altaita, joiden vesi on lämmintä. Tällaiset rentoutumiseen tarkoitetut altaat ovat erityisesti aikuisten mieleen, sillä juuri he saapuvat kylpylään nauttimaan poreista. Parhaat kylpylät Suomessa jäävät mieleen Yksi Suomen parhaimmista kylpylöistä on ehdottomasti Rantasalmella sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän.

Spa hoidot kunnolliseen hemmotteluun
by Maria/ on 14 Jul 2021

Spa hoidot kunnolliseen hemmotteluun

Spa hoidot ovat virkistäviä, hemmottelevia sekä rentouttavia. Hoidot on tarkoitettu sekä naisille että miehille ja moniin hoitoihin pääsee yhtä aikaa. Joissain paikoissa hoidot onnistuvat myös ryhmissä. Tarjolla on monenlaisia hoitoja ja niistä on helppo valita omansa. Hemmottelua ovat hieronnat, kylvyt tai vartalohoidot ja miksei myös kasvo- ja jalkahoidotkin. Hoitotuotteet ovat monessa paikassa laadukkaita, joten siitä ilosta kannattaa kenties vähän maksaakin. Spa hoidot, hoitotuotteet ja lisäpalvelut Monessa kylpylässä on erikseen tarjolla niin sanotut Beauty Shopit, josta voi ostaa samoja tuotteita, joita on käytetty hoidoissa.