Flamingo Prison Island laittaa taidot koetukselle

post thumb
by Maria/ on 16 Nov 2021

Flamingo Prison Island laittaa taidot koetukselle

Haluatko jännitystä sekä seikkailua vankilaympäristössä? Jos vastauksesi on kyllä, on Flamingo Prison Island oikea vaihtoehto hauskanpitoon, jossa tarvitaan hiukan nokkeluutta ja ketteryyttä. Haasteet on tehty sellaiseksi, että niistä selviää hyvin tiiminä. Siihen pätee vanha tuttu lausahdus ”yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”. Tämä hauskuus löytyy Vantaalta, Viihdekeskus Flamingosta. Tarjolla on 18 erilaista selliä, joissa on haastavia ja vielä haastavampia tehtäviä. Tiimit koostuvat 2-4 henkilöstä.

Flamingo Prison Island erilaisille ryhmille

Flamingo Prison Islandiin voi mennä mitä erilaisimmilla kokoonpanoilla. Sitä voi hyödyntää mielenkiintoisena TYHY -päivänä tai henkilökunnan virkistyspäivänä. Eikä ole huono mahdollisuus sekään, että viettää ”vankilassa” pikkujoulua tai muuta yrityksen juhlapäivää. Seikkailu sopii erilaisille tiimeille, jos yhteistyötaidot ovat hukassa. Se sopii myös projektiryhmälle vahvistamaan yhteistyötaitoja sekä nostattamaan omalla tavallaan tiimin mielialaa ja kiireisen projektin keskellä myös rentouttaa.

kylpylähotelli Flamingo on monelle tuttu paikka ja Prison Island lisää paikan monikäyttöisyyttä. Nuoret ovat hyvin kiinnostuneita tämän tyyppisestä tekemisestä, joten luokkaretki tai jonkun joukkueet päättäjäiset ovat mainio tapa kiittää kuluneesta vuodesta tai kaudesta. Se on rentoa ja hauskaa tekemistä sekä yhteistyötä tulee tehtyä muiden kanssa kuin huomaamatta. Nuoret myös huomaavat, miten tärkeää on näiden taitojen kehittäminen.

Synttärit Prisonissa

Jos kaipaat jotakin uutta sykettä lasten synttäreille, niin tässä on yksi parhaimmista ideoista. Se tulee varmasti jäämään lasten mieleen ja siitä puhutaan vielä kauan jälkeenpäinkin. Jokainen vieras pääsee omalta osaltaan osallistumaan ja onnistuminen on kaikkien yhteinen ilo. Synttäreitä voi juhlia Prisonissa vähintään kuuden hengen ryhmissä. Vankilaseikkailun lisäksi juhlijoille voi valita mieluisat tarjoilut synttärihuoneessa. Seikkailu kestää tunnin ja sen jälkeen on tarjoilut. Lähdetäänkö seikkailemaan?