Kylpylähotelli Flamingo

Suomen kylpylät Flamingo Spa kylpylä on viihdekeskus

Flamingo Spa kylpylä on viihdekeskus

Hotelli Flamingo Vantaa on sijaintinsa puolesta täydellinen. Lentokenttä on vieressä ja viihdekeskuksessa riittää tekemistä aikuisille sekä lapsille. Kylpylässä on hemmottelua aikuiseen makuun ja se onkin nimetty Aikuisten kylpyläksi. Koko perheen vesipuisto puolestaan tarjoaa palveluita koko perheelle. Näiden lisäksi on elokuvateatteri, hohtogolfia, -keilailua sekä kampaamoita ja kuntosali.

Flamingo Spa kylpylä on mielenkiintoinen, koska sen ikäraja on 18 vuotta. 8 erilaista saunaa tarjoavat lämpöä ja viihtyisyyttä juuri sinun makuusi. Kokemisen arvoisia tuttavuuksia ovatkin joogasauna, palauttava perinnesauna, puhdistava suolasauna sekä muutama ihastuttava höyrysauna. Mikä onkaan mukavampaa kuin kuoria ihoa höyrysaunan lämmössä. Myöskin altaita löytyy moneen makuun eli kylmävesi-, lämminvesi- sekä mineraalivesiallas.

Flamingo Spa kylpylä on mielenkiintoinen, koska sen ikäraja on 18 vuotta. 8 erilaista saunaa tarjoavat lämpöä ja viihtyisyyttä juuri sinun makuusi. Kokemisen arvoisia tuttavuuksia ovatkin joogasauna, palauttava perinnesauna, puhdistava suolasauna sekä muutama ihastuttava höyrysauna. Mikä onkaan mukavampaa kuin kuoria ihoa höyrysaunan lämmössä. Myöskin altaita löytyy moneen makuun eli kylmävesi-, lämminvesi- sekä mineraalivesiallas.

Tutustu tarkemmin

Kylpylähotelli Flamingo ja vauhdikas vesipuisto

Vesipuisto on koko perheelle

Sokos Break Flamingo on sinun hotellisi, liikuitpa vapaa-ajalla tai työn merkeissä pääkaupunkiseudulla. Tähän hotelliin yhdistyvät kaikki, mitä voit toivoa. Jos olet vapaa-ajalla liikkeelle, voit viettää vauhdikasta seikkailua vesipuistossa, rentoutua kylpylässä eli ottaa todellisen tauon arjesta sekä heittäytyä nauttimaan ja fiilistelemään halujesi mukaan. Huoneita on tarjolla moneen makuun. Miltä kuulostaa viihtyisä Energy, inspiroiva Flow, elämäniloinen Joy tai aikuisten kahden keskisiin hetkiin Harmony? Ja kaiken lisäksi tällä hotellilla on Green Key -ympäristömerkki. Se kertoo, että täällä rakennetaan kestävää matkailua.

Kysy lisää
Suomen kylpylät Tässä kylpylässä viihdyt aina

Tässä kylpylässä viihdyt aina

Sen lisäksi, että tarjolla on viihtyisiä ja erilaisia saunoja, on tarjolla myös hoitoja sekä hyvinvointia. Entä jos haluat seikkailla pienen ystäväpiirin kanssa? Prison Island on juuri teitä varten! Haasta itsesi ja ystäväsi, tarvitsette vain nokkeluutta ehkä ripauksen ketteryyttä. Tähän osallistutaan huumorilla ja toimitaan täydellisenä tiiminä yhdessä.

Kysy lisää

Vesipuisto lapsille

Jos väitämme, että Vesipuisto on Suomen suosituin, emme valehtele yhtään. Tämä on suunnattu lapsiperheille ja tekemistä riittää koko päivän varalle. Siellä voi hypätä virran viemäksi tai vauhdikkaaseen liukuun tai Wibit-radalle.

Jos nälkä yllättää, tarjolla on useampia paikkoja, jossa nauttia hyvästä ellei jopa erinomaisesta ruoasta. Vaihtoehtoja on useampia. Kauppakeskus Jumbo aivan vieressä on erinomainen paikka shoppailla.

BowlCircus on viihdyttävä keilailukeskus, joka tarjoaa 20 keilarataa ja sen lisäksi useamman biljardipöydän. Täältä koet kaupungin parhaan hohtokeilaelämyksen ja sitä et voi jäädä paitsi. Tiloista löytyy myös ravintola, jossa on anniskeluoikeudet. Siellä on tarjolla myöskin monipuoliset ruoka-annokset. Mikä parasta, voit tehdä myös ennakkotilauksen, joten kaikki on valmiina, kun tulet paikalle.

Kuten huomaat, Flamingo Spa kylpylä on täydellinen paikka, jos aiot rentoutua yhden päivän tai viettää monipuolisen viikonlopun. Hyvä mahdollisuus on viettää palvelujen parissa jopa lomaa.

Flamingo Spa kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Elämä on jotenkin mennyt ohi yhdellä vilauksella eikä siitä enää oikein jäänyt mitään käteen. Pohdimme sitä yhdessä ja päätimme lähteä vähän kauemmas kotoa ja viettää rauhassa yhteisen viikonlopun ilman neljää poikaamme. Matka onnistui hyvin ja tarjonta Flamingossa yllätti täysin. Tätä suosittelemme muillekin vanhemmille kiireisen arjen keskelle.

Ari ja Marja

Hemmotteluviikonloppu kahdelle

Päätimme lähteä kerrankin johonkin muualla kuin mökille oman pienen ystäväpiirimme kanssa. Kokosimme hyvän kattauksen Flamingon tarjonnasta ja suunnistimme kohti Vantaan palveluja. Kävimme hohtokeilaamassa, hoidoissa sekä viihdyimme allasosastolla. Kaikkein mieleenpainuvin ehdottomasti oli Prison Island. Onnistuimme siinä ja meillä oli todella hauskaa. Tämä pidennetty viikonloppu oli ikimuistoinen ja on otettava uusiksi joskus.

Anni ja Heli

Ystäväporukalla viihtymään

Vietimme muutaman hauskan päivän Flamingossa syysloman aikaan. Lasten kanssa viihdyttiin Vesipuistossa sekä Naurusaari viihdytti lapsia pariinkin kertaan. Kävimme myös shoppailemassa ja söimme hyvin. Tämä on todella oivallinen paikka koko perheelle viettää yhteistä aikaa ja lomaa. Kaikki palvelut toimivat moitteettomasti ja vanhemmatkin saivat rentoutua.

Miran perhe

Koko perheen vesipuisto

Flamingo Spa kylpylä toimii ammattimaisesti

Viihtyisyyttä taidoilla

Suomen kylpylät ovat hyvinkin erilaisia toiminnoiltaan ja Flamingossa on keskitytty siihen, että jokaiselle on tarjolla jotainkin. Se sopii yhden päivän hemmotteluun, viikonloppulomaan tai jopa viikon mittaiseen rauhoittumiseen kaiken keskellä.

Tarjolla on hyviä hoitoja, koko perheen touhua ja miksei jopa jokin hyvä elokuva on mahdollista käydä katsomassa perheen tai ystävien kesken. Shoppailu kannattaa aina liittää yhdeksi vaihtoehdoksi.

Kylpylähotelli Flamingo on tarjonnaltaan yksi mielenkiintoisimmista ja vetovoimaisimmista kylpylöistä Suomessa. Se ei tarjoa upeaa luontoa ympärillään, mutta Vantaalta löytyy myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja muita tutustumisen arvoisia kohteita. Saapua voi autolla, lentokoneella tai jopa junalla, joka tosin pysähtyy lentoasemalla. Bussilla pääsee lentoasemalta nopeasti kohteeseen tai jos haluat, voit tietysti käyttää myöskin taksia. Tämä on koettava ainakin kerran elämässään!

Ota meihin yhteyttä