Yyteri tekemistä täynnä

post thumb
by Maria/ on 15 Feb 2022

Yyteri tekemistä täynnä

Kun mietit Yyteri tekemistä, on meillä antaa sinulle monta arvokasta vinkkiä. Yyteri on kaunis paikka, joka tarjoaa lukuisia erilaisia aktiviteetteja ja mahdollisuuksia loman viettoon. Siellä viihtyy urheilusta pitävä sekä innokas luontomatkailija. Yyterissä on upea hiekkaranta, joka muistuttaa etelän lämpöisiä hiekkarantoja dyyneineen. Sieltä löytyy myös useita vaellusreittejä kauniissa maisemissa, mutta myöskään urheilu- ja seikkailumahdollisuuksia ei sieltä puutu.

Yyteri tekemistä ja elämyksiä

Mikäli kaipaat lomallesi hieman haastetta ja jännitystä, on Yyteri siihen loistava paikka. Sieltä löytyy muun muassa jännittävä köysirata, jossa pääsee haastamaan itseään ja testaamaan kiipeilytaitojaan. Siellä pääsee rehkimään itsensä väsyksiin ja lopuksi kokeilemaan, miltä vapaapudotus tuntuu. Jos taas haluaa hieman rauhallisempaa tekemistä, voi suunnata Yyterin golfradalle.

Kylpylä Merenneito on paikka, jossa voi koko perheen voimin nauttia kylpylän antimista ja rentoutua veden äärellä. Kesällä on mahdollista hypätä vesibussin kyytiin ihailemaan kauniita merimaisemia ja suunnata vaikkapa retkelle saaristoon. Kesällä on myös hauskaa kokeilla SUP-lautailua tai melontaa. Näköaloja voi puolestaan ihailla Yyterin näkötornista, josta avautuu upeat näkymät.

Kuntoilumahdollisuudet Yyterissä

Yyteristä löytyy kuntoportaat, joissa pääsee kohottamaan kuntoaan. Sieltä löytyy myös näköalatorni, jonne pääsee kiipeämällä yhteensä 103 askelmaa. Kiipeämisen palkitsee maisemat, jotka avautuvat näköalatasanteelta. Retkipisteeltä voi vuokrata maastopyörän, jolla voi lähteä seikkailemaan metsäpoluille. Näköalatornilla pääsee kokeilemaan kiipeilyä tornin seinämää pitkin. Tekemistä Yyteristä siis löytyy loputtomiin.