Spa hoidot kunnolliseen hemmotteluun

post thumb
by Maria/ on 14 Jul 2021

Spa hoidot kunnolliseen hemmotteluun

Spa hoidot ovat virkistäviä, hemmottelevia sekä rentouttavia. Hoidot on tarkoitettu sekä naisille että miehille ja moniin hoitoihin pääsee yhtä aikaa. Joissain paikoissa hoidot onnistuvat myös ryhmissä. Tarjolla on monenlaisia hoitoja ja niistä on helppo valita omansa. Hemmottelua ovat hieronnat, kylvyt tai vartalohoidot ja miksei myös kasvo- ja jalkahoidotkin. Hoitotuotteet ovat monessa paikassa laadukkaita, joten siitä ilosta kannattaa kenties vähän maksaakin.

Spa hoidot, hoitotuotteet ja lisäpalvelut

Monessa kylpylässä on erikseen tarjolla niin sanotut Beauty Shopit, josta voi ostaa samoja tuotteita, joita on käytetty hoidoissa. Hyllyistä löytyvät ihonhoitosarjat, jotka kosteuttavat ihoasi juuri niin paljon kuin tarvitaan. Yhä useammat hoitolaitokset käyttävät luonnonmukaista kosmetiikkaa, joten ne eivät sisällä lainkaan parabeenia. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin saada lahjakortti näiden tuotteiden hankkimiseksi.

Suomen kylpylät ovat paketoineet hoitonsa siten, että voit viettää spa hoitojen lisäksi teatterilomaa tai romanttista lomaa kumppanisi kanssa. Hemmottelua voi olla kaksi vuorokautta tai pidempäänkin sekä hoitojen ohella voit käydä pelaamassa golfia, jos se sinua kiinnostaa. Ja kaiken tämän jälkeen myöskään lapsia ei ole unohdettu. Heille on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja.

Irti arjesta ja rentoutumaan

Monesti arjesta pääsee hyvin irti, vaikka viettää vain viikonlopun spa hoitojen parissa. Voi nauttia siitä, että saa vain olla ja sekä ruokakin on valmiiksi katettuna. Pelkästään se, että ei tarvitse tehdä juurikaan mitään, katkaisee sopivasti kiireisen arjen ja on mahdollisuus ladata akkuja sekä kerätä voimia tulevien viikkojen varalle.