Hemmotteluloma Suomessa, pientä luksusta arkeen

post thumb
by Maria/ on 08 Jul 2022

Hemmotteluloma Suomessa, pientä luksusta arkeen

Yksi suosittu puheenaihe on hemmotteluloma Suomessa. Niihin usein kuuluu kauneushoitoja, erilaisia hierontoja tai rentouttavia vesihoitoja. Osalle se voi tarkoittaa jopa vesipuistoa tai olla ihan vain rento hotelliyö. Kukapa ei nauttisi nukkua pitkään hotellin pehmeissä lakanoissa ja syödä valmista aamupalaa? Kylpylöiden suhteen Suomessa on runsas tarjonta. Suurin osa soveltuu lapsiperheille, mutta tarjonnasta löytyy myös K18 -kylpylöitä aikuisempaan menoon. Paikan voi valita sen mukaan, millaisia hoitoja tai ympäristöä kaipaa lomansa tueksi.

Usein hemmotteluloma Suomessa tarkoittaa kylpylänautintoa

Kylpylät ovat loistavia paikkoja arjen keskellä rentoutumiseen tai lomapuuhaksi. Kylpylälahjakortti on myös erinomainen lahjaidea jopa vaativaan makuun. Yleensä niistä löytyy erilaisia altaita, kuten uimiseen tarkoitettu iso allas, porealtaita, kylmä- ja kuumavesialtaat. Lisäksi niissä on usein erilaisia saunoja. Kylpylöiden yhteydessä saattaa olla erilaisia palveluja, kuten kauneushoitola tai hieroja. Monessa paikassa on myös tarjolla mahdollisuus, että pariskunta pääsee hoitoihin yhtä aikaa, joten silloin on aikaa viettää myös yhteisiä hetkiä enemmän kuin ehkä on ajatellutkaan.

Hemmotteluloma kahdelle on aina merkityksellinen ja niihin on todella tarjolla erilaisia mahdollisuuksia. Yhdessä vietettyä aikaa ei korvaa mikään sekä rentouttavien hoitojen ansiosta pienestäkin lomasta tai arjen irtiotosta huomattavasti enemmän nautintoa. Monet kylpylät sijaitsevat luonnon helmassa, joten se tarjoilee lisää nautintoa ja kauniissa maisemassa myös silmä lepää. Tarjolla voi myös olla tanssia, erilaisia musiikillisia elämyksiä tai teatteria, joten varsinaisiin hoitoihin saa myös kulttuurista vaihtelua.

Ylellinen sviitti

Pieni ylellisyys hemmottelu loman yhteydessä ei ole mikään huono idea, vaan se voi tuoda vaihtelua normaalin hotellihuoneen tilalle. Sviitti tuo enemmän tilaa ja yleensä niiden ikkunoista tarjottavat näkymät ovat parempia kuin tavallisista huoneista. Esimerkiksi Porvoossa, Haikon kartanohotellin sviitit ovat kokemisen arvoisia. Sviitti omalla parvekkeella on mukava lisä täydelliseen pieneen lomaan hyvissä puitteissa. Näissä tiloissa on hyvä tehdä omasta aikataulustaan sellaisen, että ehtii nauttia myös huoneen ylellisyydestä.