Hemmotteluloma kahdelle kylpylässä

post thumb
by Maria/ on 08 Oct 2021

Hemmotteluloma kahdelle kylpylässä

Mikä onkaan parempi kuin valita hemmotteluloma kahdelle ja ottaa irtiotto arjesta. Viettää romanttinen viikonloppu kylpylän lämmössä ja mukavien hoitojen parissa. Viikonloppuun voi valita vesihierontaa, poreita ja miksei ihan tavallistakin hierontaa. Tämän kaiken lisäksi viettää kiireetöntä aikaa, nauttia hyvästä ruoasta sekä mahdollisesti jopa elävästä musiikista. Monien kylpylöiden lähellä tai ympäristössä on myös luonnonkauniit maisemat sekä mahdollisuus käydä suorittamassa ulkoaktiviteetteja. Parasta on, kun pariskuntana on mahdollisuus valita hoidot yhtä aikaa.

Millainen on hemmotteluloma kahdelle?

Hemmottelulomaan voi valita erilaisia hoitoja sekä ylellistä hemmottelua omien halujensa mukaisesti. Tarjolla on monenlaisia hierontapalveluja lähtien klassisesta hieronnasta. Intialainen päänhieronta rentouttaa sekä poistaa stressiä puhumattakaan kuumakivihieronnasta, jossa lämmön ja öljyn yhteisvaikutus saa aikaan rennon olon. Sen avulla rentoutuu sekä keho että myös mieli. Jalkahoitoa ei äkkiä miellä hemmotteluksi, mutta jalat vaativat hoitoa siinä missä muukin vartalo. Siihen voi valita myös kuumakivi -hoitoja.

Hemmotteluhieronta tai romanttinen kylpy voi tehdä molemmille hyvää. On aika viettää hetkiä kahdestaan ja mikäpä sen mukavampaa kuin kylpy, jossa on tarjolla esimerkiksi ruusun terälehtiä ja lasillinen poreilevaa juomaa. Se on todellista laatuaikaa kahdelle. Monissa kylpylöissä on tarjolla myös liikunnan lisäksi kulttuuria, joten elämyksen voi kokea myös silloin, kun käytte yhdessä teatterissa. Kiireisten vuosien aikana sekin voi rentouttaa.

Pääasia on rentoutumisessa

Kahden aikuisen lomalla on hyvä ottaa todellinen hyppy arjesta nautintoon. Jos yhteiset hetket on vähissä, onkin hyvä välillä tutustua omaan kumppaniin uudelleen ja etsiä hänestä ne kaikki hyvät puolet, johon aikanaan ihastui. Rauhallinen musiikki, kiireettömät hetket sekä nautinnolliset hoidot ovat hyvä tapa aloittaa matka tutustumiseen. Jos romantiikasta ei ehdi arjessa nauttia, nyt on siihen mahdollisuus. Siitä hetkestä kannattaa ottaa kiinni. Kysy meiltä erilaisista mahdollisuuksista!