Parhaat kylpylät Suomessa – monenlaista tarjolla

post thumb
by Maria/ on 14 Sep 2021

Parhaat kylpylät Suomessa – monenlaista tarjolla

Suomessa on runsaasti hyviä kylpylöitä, joissa viihtyvät lapset sekä aikuiset. Parhaat kylpylät Suomessa tarjoavat kävijöille monenlaisia elämyksiä aina kylmävesialtaista erilaisiin liukumäkiin. Kylpylässä täytyy kuitenkin voida myös rentoutua. Sen vuoksi kylpylöistä löytyykin aina porealtaita sekä muita altaita, joiden vesi on lämmintä. Tällaiset rentoutumiseen tarkoitetut altaat ovat erityisesti aikuisten mieleen, sillä juuri he saapuvat kylpylään nauttimaan poreista.

Parhaat kylpylät Suomessa jäävät mieleen

Yksi Suomen parhaimmista kylpylöistä on ehdottomasti Rantasalmella sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän. Heti avaamisestaan lähtien se on kerännyt paljon kehuja. Tämä kylpylä on louhittu kokonaan rantakallion sisään. Kylpylässä käytetään Saimaan järvivettä, mikä on myös todella uniikkia. Suomesta ei löydy toista samanlaista, joka suosisi luonnonelementtejä samalla tavalla.

Suomen kylpylät  panostavat saunoihin, sillä suomalaiset ovat tunnetusti saunakansaa. Monissa paikoissa onkin erikseen niin sanottu saunamaailma, josta löytyy kovien löylyjen samoin kuin lempeämpien löylyjen sauna. Sen lisäksi saunamaailmasta voi löytää myös höyrysaunan. Niiden määrä riippuu kylpylästä, mutta yleensä niitä on useita. Jotkut niistä ovat sekasaunoja, mutta on myös naisille ja miehille suunnattuja erillisiä saunoja.

Kylpylähotellien hyvät puolet

Suurin osa Suomen kylpylöistä on hotellin yhteydessä. Tällaisia paikkoja kutsutaan nimellä spa hotel eli kylpylähotelli. Niiden hyviin puoliin kuuluu se, että kylpylään pääsee koska tahansa. Meidän kauttamme sinulla on täydellinen tilaisuus saada mieltymyksien mukaisen listan. Kerrot vain, millaisia kylpyläpalveluja olet vailla, ja me kerromme sinulle listan haluihisi soveltuvista kylpylöistä.