Millainen on Suomen paras kylpylä aikuisille

post thumb
by Maria/ on 19 May 2022

Millainen on Suomen paras kylpylä aikuisille

Se, mikä on Suomen paras kylpylä aikuisille, kiinnostaa varmasti monia aikuisten kesken tai yksin kylpylälomalle lähtijöitä. Suomessa on hyvin erilaisia kylpylöitä, joista osa sopii selkeästi paremmin aikuisille ja toiset taas etenkin perheille, joissa on pieniä lapsia. Aikuisten makuun sopivat kylpylät voivat sisältää lähinnä aikuisille tarkoitettuja altaita, hemmotteluhoitoja ja elämyksiä. Niiden tarjonta voi vaihdella paljon kylpylän mukaan.

Suomen paras kylpylä aikuisille ikimuistoisin elämyksin

Rantasalmen Porosalmella sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän sopii aikuiseen makuun ja on varmasti Suomen erikoisimpia kylpylöitä. Kylpylässä olo on kuin luonnon keskellä astuisi. Se sijaitsee rantakallioiden sisään louhituissa puitteissa. Sen altaat ja lattiat ovat luonnonkiveä ja seinät luonnon muotoilemia kallioita. Kylpylä tarjoaa suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen sekä käyttää myös muun muassa Saimaan järvivettä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Paikka sopii päivisin kaiken ikäisille, mutta romantiikkaa täynnä oleva eksklusiivinen iltakylpylä on tarkoitettu vain aikuisille.

Toinen vaihtoehto aikuisille on Holiday Club Saimaa, joka on jopa valittu Suomen parhaaksi matkailukohteeksi. Voit nauttia paikan hemmotteluhoidoista, altaista ja saunamaailmasta. Kylpylällä on myös erikoinen sirkusteema ja joenuomaa mukaileva allaskokonaisuus. Aurinkoinen kattoterassi tarjoaa ulkoaltaan, kylpytynnyrin ja hirsisaunan kuten myös mahdollisuuden pallopeleihin. Muista, että sivustomme hemmottelublogi tarjoaa myös monia muita kylpylävinkkejä, joista löytyy myös monia aikuiseen makuun sopivia upeita kylpylöitä.

Mitä erikoisempia vaihtoehtoja

Suomi tarjoaa mitä erikoisempia kylpylävaihtoehtoja aikuisille. Tarjolla on esimerkiksi huikeat merinäköalat tarjoavia, erikoisilla puitteilla varustettuja sekä mitä erikoisempia elämyksiä tarjoavia kylpylöitä. Kokeile esimerkiksi romanttista kylpylän kuutamouintia tai vaikkapa erilaisia saunoja tarjoavia mahdollisuuksia. Suomen kylpylöistä löytyy jokaisen makuun sopiva vaihtoehto sekä toinen toistaan upeammat puitteet.