Paras kylpylä Suomessa monista vaihtoehdoista

post thumb
by Maria/ on 11 Jan 2022

Paras kylpylä Suomessa monista vaihtoehdoista

Moni kylpylää etsivä haluaa tietenkin tietää sen, mikä on paras kylpylä Suomessa. Siihen ei välttämättä ole vain yhtä oikeaa vastausta, sillä eri kylpylät ovat erilaisia ja tarjoavat hyvin erilaisia palveluita. Jokaisella on myös oma makunsa, joka vaikuttaa kylpylän valintaan. Suomen parhaimmat kylpylät tarjoavat kuitenkin lähes jokaiselle jotain. Tarjolla on monia erilaisia altaita ja saunoja, aktiviteetteja, hemmotteluhoitoja sekä upeita puitteita.

Mikä on paras kylpylä Suomessa?

Suomessa on lukuisia laadukkaita kylpylöitä. Niistä monen suosikkeihin kuuluu esimerkiksi Holiday Club Saimaa. Hienoissa järvimaisemissa sijaitseva kylpylä on hyvin erikoinen sirkusteemainen kylpylä, joka sopii koko perheelle. Se tarjoaa muun muassa erilaisia altaita ja saunoja sekä muun muassa 113 metrisen renkaalla laskettavan liukumäen sekä upean vesidiskon suihkulähteineen ja värivaloineen.

Ikaalisten kylpylä, nykyiseltä nimeltään Ikaalinen Spa & Resort on myös monen mielestä oikea klassikko, joka sopii koko perheelle. Se on saanut kiitosta etenkin suurista altaistaan. Sen ominaisuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi 58-metrinen liukumäki sekä lämmin ulkoallas geysireineen. Kylpylä tarjoaa myös tyylikkäät puitteet, runsaasti aktiviteetteja, porealtaita ja ulkoaltaan. Kylpylä kätkee sisäänsä yhteensä peräti 500 kuutiota vettä.

Suomen muut parhaat kylpylät

Muun muassa Naantalin kylpylä kuuluu myös monien mielestä parhaimpien joukkoon. Se tarjoaa altaita sekä sisä- että ulkotiloissa. Tarjolla on esimerkiksi turkoosin tähtikupolin alla oleva roomalainen allas. Suomalaisten suosikkeja ovat myös muun muassa Järvisydän, Naantali Spa & Hotel ja Holiday Club Caribia, joka tarjoaa muun muassa kahdeksan allasta ja upeat, eksoottiset puitteet.