Siirry suoraan sisältöön

Vesihoidot

Tutustu nautinnollisiin mahdollisuuksiin

Hydroterapia perustuu kuumaan ja kylmään sekä virtauksiin

Monille meistä kylpylöissä kävijöille vesihieronta on hyvin tuttu vaihtoehto. Vesihoitoja onkin saatavana monenlaisina vaihtoehtoina. Hierova yrttiporekylpy täydentää tavallista vesihierontaa aromaattisen hoitoöljynsä ansiosta. Hierovat vesipatjat ovat hyvin rentouttava vaihtoehto, jossa saat kuivavartalohierontaa maaten lämpimällä vesipatjalla. Näitä on tarjolla myös kahdelle yhtä aikaa.

Monille meistä kylpylöissä kävijöille vesihieronta on hyvin tuttu vaihtoehto. Vesihoitoja onkin saatavana monenlaisina vaihtoehtoina. Hierova yrttiporekylpy täydentää tavallista vesihierontaa aromaattisen hoitoöljynsä ansiosta. Hierovat vesipatjat ovat hyvin rentouttava vaihtoehto, jossa saat kuivavartalohierontaa maaten lämpimällä vesipatjalla. Näitä on tarjolla myös kahdelle yhtä aikaa.

Kylpylät sijaitsevat ympäri kaunista Suomea. Oman toimistomme sijaintipaikka on Ikaalinen, joka on hyvin tunnettu kylpylästään. Meidät tavoitat parhaiten ottamalla yhteyttä oheisella lomakkeella.

Vesihoidot

Lähetä ilmainen tarjouspyyntö

Vesihoidot ovat rentouttavaa loman viettoa

Porekylpy ja muut ihanat vesihoidot ovat todella rentouttavia sekä tekevät lomastasi täydellisen. Siihen voit lisätä vielä vesihierontaa tai muita hierontoja. Kerro meille, millaista hoitoa haluat ja me etsimme sinulle parhaan mahdollisen kylpylän, jossa palvelua on tarjolla. Hinnat vaihtelevat, joten voit päättää itse, minkä hintaista palvelua haluat. Hyvä vaihtoehto loman viettoon on mennä kylpylään sekä nauttia hoidoista. Se on myös mukava tapa viettää ystävien kanssa rentouttavaa viikonloppua.

Vesihoidot  * Emme jaa tietojasi.

  Tarjousten vertailu kannattaa

  Kun olemme etsineet sinulle sopivimmat kylpylät, saat niiltä tarjoukset. Saamalla useamman tarjouksen, voit verrata niitä keskenään ja valita niistä itsellesi sopivimmat joko hinnan tai sijainnin mukaan. Palvelut ovat monissa kylpylöissä hyvinkin samankaltaisia keskenään, mutta kylpylät paketoivat ne kukin omalla tavallaan. Tarjous on aina ilmainen eikä se sido sinua vielä mihinkään.

  Vesihoidot

  Laadukkaat palvelut ammattitaidolla

  Jokaisessa kylpylässä on aina käytössään koulutettu henkilökunta, joka tekee parhaansa, että saat mahdollisimman hyvän hoidon. He tekevät kaikki hoidot sinun parhaaksesi ja niin, että viihdyt ja voin rentoutua.

  Kylpylät ovat luotettavia. Kun henkilökunta on koulutettu toimimaan hoitojen lisäksi myös asiakaspalvelijoina, voit nauttia rennosti ja huolettomasti. Hoitojen lisäksi tarjotaan yleensä hotellitasoinen majoitus.

  Vaikka tiedämme, että myös ulkomailta monesta maasta löytyy hyviä kylpylöitä ja vesihoitoja, olemme päättäneet toistaiseksi pysyä pelkästään suomalaisissa palveluntarjoajissa. Suomessa on useita kylpylöitä, joten tarjolla on varmasti kaikille kaikkea. Me kiinnitämme erityisesti huomiota siihen, että hoidot tarjotaan hyvien hoitotapojen mukaisesti ja asiakasta myös informoidaan mahdollisista terveydellisistä riskeistä.

  Hydroterapia jakaa mielipiteitä, mutta se on hoitona varsin mielenkiintoinen. Täältä voi kysyä terapiasta tarkemmin, vertailla palveluja ja saada niistä tarjouksen.

  Vesihoidot
  Vesihoidot
  Vesihoidot

  Asiakkaiden palautteet

  Asiakkaidemme kokemuksia vesihoidoista

  Minusta se kuulosti jo etukäteen jännittävältä, joten perusterveenä päätin kokeilla, miltä se tuntuu. Sainkin mielestäni hyvän tarjouksen ja vietin viikonlopun kylpylässä. Minua kohdeltiin kuin kuningatarta ja saamani hoito todella yllätti positiivisesti. Lisäksi huoneen ja koko kylpylän siisteys oli mitä parhainta. Aamiainen oli aina runsas ja terveellinen.
  Katri
  Hydroterapia
  Vietimme ensimmäistä hääpäiväämme ja mietimme, mitä voisimme keksiä. Jotenkin tuntui siltä, että rentoutuminen olisi hyvä ratkaisu ja viikonlopun viettäminen jossakin ihanien vesien äärellä houkutti. Huomasimme tämän sivuston ja siltä istumalta pyysimme tarjouksen. Saimme muutaman tarjouksen ja poimimme siitä yhden. Viikonloppumme oli ikimuistoinen, koska kävimme kaikissa hoidossa yhdessä.
  Sami ja Teija
  Vesihieronta kahdelle
  Tämän sivuston kautta etsin äidille ja isälle lahjaa. Sainkin aivan upean tarjouksen enkä voinut muuta kuin varata heille hoidot ja huoneen. Isä tietenkin vastusti koko ajatusta hömppänä, mutta hän myönsi jälkeenpäin, että oli todella rentoutunut hoidoissa, kunhan vauhtiin pääsi! He aikovat käyttää tätä sivustoa ja mennä uudelleenkin kylpylään.
  Sirpa
  Vesihoidot

  Hydroterapia ja sertifikaatit

  Sertifikaatit ja todistukset ovat tae turvallisuudelle

  Suomen kylpylät ovat hyvin korkeatasoisia ja palvelut toimivat hyvin. Osaava henkilökunta tietää, miten asiakkaita hoidetaan ja käsitellään missäkin tilanteessa. Koulutetun hoitohenkilökuntansa ansiosta palveluilla on aina jatkuvuutta.

  Henkilökunnalla voi olla paljon diplomeja sekä todistuksia erilaisista koulutuksista. Mitä enemmän niitä on, sitä enemmän ne kertovat siitä, että palvelujen tarjoaja haluaa kehittyä työssään ja tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

  Vesihoidot ovat iso kokonaisuus ja niihin liittyy paljon osaamista sekä myös teknologiaa. Henkilökunnan on kyettävä kertomaan palveluista niiden hyödyt sekä mahdolliset haitat, jos niitä on. Siksi arvostamme kylpylöitä, joissa on panostettu vahvasti henkilökunnan osaamiseen ja sitä ylläpidetään jatkuvasti. Palveluiden kehittäminen on myös asia, jota myös arvostamme. Tästä syystä haluamme tarjota sinulle tätä palvelua.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen